Fusteria i Ebenisteria Alvaro, artesans de la fusta

A Fusteria i Ebenisteria Alvaro ens dediquem amb total passió al nostre ofici com a artesans de la fusta des de 1979. La nostra experiència com a fusters i ebenistes ens permet adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients per oferir sempre les millors solucions personalitzades a partir de la creació de tot tipus de treballs de fusteria general i fusteria artesanal per a particulars i empreses.

Dissenys únics, resistència i qualitat són els atributs que millor defineixen les nostres produccions. Amb una llarga i sòlida trajectòria en aquest ofici, tenim un compromís amb la qualitat dels nostres projectes. Ens agrada treballar la fusta artesanalment, combinant tècniques tradicionals i modernes que ens permeten aconseguir els millors acabats. A més, som molt creatius i ens encanta innovar, motiu pel qual se’ns va atorgar el Premi Tradició i Arrels 2014 a la VI Fira d’Artesania de la Fusta de la Sénia pel nostre sistema únic de tancament de tres punts.

Talent innat i passió per la fusta transmesos de pare a fill. Coneix als artesans de la fusta que donaran forma a les teves idees.

Alvaro Valldepérez

Alvaro Valldepérez va créixer entre fustes. Potser va ser el tacte, l’olor, la calidesa de la fusta o una barreja de tot plegat, el que va marcar clarament la seva intenció de dedicar-se a l’ofici de fuster des de ben petit. Acreditat com a Mestre Artesà de la fusta pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), no només ha desenvolupat el seu talent donant forma a aquest material noble, sinó que també ha transmès els seus coneixements exercint de docent durant anys. La seva experiència és un procés cultivat a foc lent, resultat d’anys de formació i aprenentatge constant per aconseguir dissenyar i fabricar treballs en fusta únics que portin el seu segell distintiu de disseny, resistència i qualitat. 

Roger Valldepérez

Si el pare va créixer entre fustes, podríem dir que el fill, Roger Valldepérez, directament va néixer entre serradures i encenalls que van despertar la seva vocació per l’ofici. Des de molt jove, Roger també va tenir clar que la fusta havia de ser la matèria primera en la seva carrera professional. A més, Roger ha complementat la seva formació com a fuster amb la del disseny d’interiors, el que li permet crear tot tipus de formes i estructures per respondre a les necessitats dels seus clients. Com a jove artesà de la fusta acreditat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), amb carnet d’artesà modalitat professional número 15.549, Roger aporta a l’empresa una visió moderna, que combinada amb les tècniques tradicionals, li dóna infinites possibilitats per seguir dissenyant i fabricant les peces úniques de màxima qualitat tan característiques de Fusteria i Ebenisteria Alvaro, artesans de la fusta.