Fusteria i Ebenisteria Alvaro, artesans de la fusta

A Fusteria i Ebenisteria Alvaro ens dediquem amb total passió al nostre ofici com a artesans de la fusta des de 1979. La nostra experiència com a fusters i ebenistes ens permet adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients per oferir sempre les millors solucions personalitzades a partir de la creació de tot tipus de treballs de fusteria general i fusteria artesanal per a particulars i empreses.

Dissenys únics, resistència i qualitat són els atributs que millor defineixen les nostres produccions. Amb una llarga i sòlida trajectòria en aquest ofici, tenim un compromís amb la qualitat dels nostres projectes. Ens agrada treballar la fusta artesanalment, combinant tècniques tradicionals i modernes que ens permeten aconseguir els millors acabats. A més, som molt creatius i ens encanta innovar, motiu pel qual se’ns va atorgar el Premi Tradició i Arrels 2014 a la VI Fira d’Artesania de la Fusta de la Sénia pel nostre sistema únic de tancament de tres punts.

Talent innat i passió per la fusta transmesos de pare a fill i que, ara, Roger Valldepérez assumeix per continuar donant forma a les teves idees.

Roger Valldepérez, l’artesà de la fusta

Roger és la segona generació en continuar amb la tradició artesana de Fusteria i Ebenisteria Alvaro. Fill del fundador de la fusteria i Mestre Artesà, Alvaro Valldepérez, podríem dir que Roger va néixer entre les serradures i encenalls que van despertar la seva vocació per l’ofici.

Des de molt jove, Roger va tenir clar que la fusta havia de ser la matèria primera en la seva carrera professional. I amb els anys, ha completat la seva formació com a fuster amb la del disseny d’interiors, el que li permet crear tot tipus de formes i estructures per respondre a les vostres necessitats.

Com a artesà de la fusta acreditat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), amb carnet d’artesà modalitat professional número 15.549, Roger aporta a l’empresa una visió moderna que, combinada amb les tècniques tradicionals, li dona infinites possibilitats per seguir dissenyant i fabricant les peces úniques de màxima qualitat tan característiques de Fusteria i Ebenisteria Alvaro.

Alvaro Valldepérez, 1a generació

Aquest projecte va començar amb el somni d’Alvaro. Potser va ser el tacte, l’olor, la calidesa de la fusta o una barreja de tot plegat, però, definitivament, el fet d’haver crescut entre fustes va marcar clarament la intenció d’Alvaro de dedicar-se a l’ofici de fuster des de ben petit. Tant és així, que amb plena dedicació i esforç constant, va ser acreditat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) com a Mestre Artesà de la fusta.

Més enllà de la fusteria, durant anys, Alvaro ha compartit i transmès els seus coneixements exercint de docent. Tota la seva experiència ha estat fruit d’un procés cultivat a foc lent, resultat d’anys de formació i aprenentatge constant. El resultat és el segell distintiu de disseny, resistència i qualitat de Fusteria i Ebenisteria Alvaro, un segell que ara continuarà amb la segona generació de la família.