FAQ – Preguntes més freqüents

  • Quins tipus de productes ofereix Fusteria i Ebenisteria Alvaro? A Fusteria i Ebenisteria Alvaro som especialistes en l’elaboració de qualsevol tipus de treball de fusta de disseny, resistència i qualitat. Elaborem des d’estructures o elements interns i externs, com ara portes i finestres, fins a treballs de fusta artesanal, com ara mobiliari i elements decoratius. Coneix els nostres serveis de fusteria general i fusteria artesanal. Si necessites estructures de fusta, mobiliari de fusta o treballs de fusta artesanal únics o sèries limitades, contacta’ns!
  • Quina diferència hi ha entre la fusteria general i la fusteria artesanal? A Fusteria i Ebenisteria Alvaro elaborem tant treballs de fusteria general com treballs de fusteria artesanal. La diferència està en l’origen de cada especialitat. A la fusteria general, desenvolupem tècniques basades en la fusteria més estructural i funcional per crear elements interns i externs, com ara portes, finestres, cuines, etc. Mentre que a la fusteria artesanal apliquem tota la nostra destresa com a ebenistes i artesans de la fusta. Treballem la fusta de forma artesanal a partir del nostre coneixement i estudi de les fustes i de les seves propietats naturals. Fusteria i Ebenisteria Alvaro és la combinació perfecta per transformar elements comuns en peces úniques, sorprenents i de màxima qualitat.
  • És possible veure mostres dels nostres treballs? Per tenir una idea del que podem arribar a crear per a tu, pots consultar els apartats de fusteria generalfusteria artesanal, on hi ha mostres d’alguns dels nostres treballs previs. I recorda, la fusta és la nostra especialitat, així que si estàs interessat en treballs de fusta, de qualitat i exclusius, contacta’ns!
  • Com es realitza l’entrega i quin és el termini de lliurament? Realitzem treballs de fusta a mida, de manera que la forma d’entrega i el termini de lliurament varien. En el moment de sol·licitar el pressupost, oferim aquesta informació de forma aproximada per a cada projecte en particular.