Fusteria artesanal

Què fem?

A Fusteria i Ebenisteria Alvaro som artesans de la fusta. Elaborem tot tipus de treballs de fusteria artesanal i ebenisteria per a particulars i empreses! Elements decoratius de fusta, mobles de fusta artesanal, estris de cuina de fusta, armaris, vestidors, taules, portes, moltes altres creacions artesanals en fusta principalment per a interiors. Com pots veure, la fusta és la nostra especialitat! Què podem fer per tu?

Vols veure que som capaços de fer? Mira alguns dels treballs de fusteria artesanal que ja hem fet!

Què necessites?

A Fusteria i Ebenisteria Alvaro estudiem cada projecte a fons per dissenyar i fabricar productes de fusta a mida i que responguin a les necessitats i exigències dels nostres clients. Podem crear treballs en fusta únics o sèries limitades. Tu tries!

Fustes i acabats ecològics

Treballem amb tot tipus de fustes naturals, nobles i fustes massisses, com ara la fusta de pi, freixe, roure, auró, cirerer, noguera, etc. procedents de països que gestionen els seus boscos de forma sostenible. El tractament de la fusta i els acabats també els realitzem amb productes ecològics com ceres vegetals, ceres d’abella, olis vegetals, colorants naturals, etc.

La tècnica

La producció és pròpia d’inici a final. Som artesans de la fusta i ebenistes, de manera que treballem la fusta artesanalment. Combinem tècniques tradicionals i modernes que ens permeten aconseguir els millors acabats. Serrem, polim, restaurem, adornem, incrustem, gravem, tenyim… Apliquem tots els nostres coneixements tècnics i l’experiència adquirida al llarg dels anys per elaborar productes irrepetibles que us sorprendran.

Els resultats

Cada treball artesanal en fusta elaborat per Fusteria i Ebenisteria Alvaro, s’entrega amb una etiqueta personalitzada que inclou informació relativa al producte, com ara el tipus de fusta emprada, els acabats, etc. La nostra fusteria artesanal dóna vida a creacions en fusta de màxima qualitat que són per a tota la vida. Però això no és cosa de l’atzar. A Fusteria i Ebenisteria Alvaro tenim un clar compromís amb la qualitat dels productes que fabriquem. Siguin grans o petits projectes, la nostra màxima premissa és crear peces en fusta basades en la resistència i la qualitat. Per això, només treballem amb les millors fustes i dediquem els màxims esforços en aconseguir productes de fusta que, amb un bon ús i manteniment, duren tota la vida. Les creacions resultants són la combinació perfecta entre passió, vocació, experiència i les millors fustes i acabats. Amb talent i materials de primera, els resultats només poden ser els millors.

Contacta’ns!

Vols dissenys únics, resistència i qualitat? Si necessites a professionals capaços de crear qualsevol projecte d’interior en fusta, és hora de contactar amb Fusteria i Ebenisteria Alvaro, artesans de la fusta.

Contacta’ns!

Vols dissenys únics, resistència i qualitat? Si necessites a professionals capaços de crear qualsevol projecte d’interior de fusta, és hora de contactar amb Fusteria i Ebenisteria Alvaro, artesans de la fusta.

Vols veure el que som capaços de fer? Mira alguns dels treballs de fusteria general que ja hem fet!