Fusteria general

Què fem?

A Fusteria i Ebenisteria Alvaro dissenyem i fabriquem tot tipus de treballs de fusteria general personalitzats per a particulars i empreses! Portes de fusta, finestres de fusta, estructures de fusta, cuines de fusta, mobles de fusta, suports, rebedors, tancaments, armaris, llits, vestidors, taules, prestatgeries, calaixeres, entre molts altres treballs de fusta principalment per a interiors. Com pots veure, la fusta és la nostra especialitat! Què podem fer per tu?

Vols veure que som capaços de fer? Mira alguns dels treballs de fusteria general que ja hem fet!

Què necessites?

A Fusteria i Ebenisteria Alvaro estudiem cada projecte a fons per dissenyar i fabricar productes a mida i que responguin a les necessitats i exigències dels nostres clients.

Les fustes

Treballem amb tot tipus de fustes naturals, nobles i fustes massisses, com ara la fusta de pi, freixe, roure, auró, cirerer, noguera, etc. També treballem amb fustes manufacturades, com ara taulers contraplacats, fustes aglomerades, DM, melamines, fòrmiques, etc.

La tècnica

Ens agrada treballar la fusta artesanalment, combinant tècniques tradicionals i modernes que ens permeten aconseguir els millors acabats. Serrem, muntem, polim, instal·lem, encaixem… Apliquem tots els nostres coneixements tècnics i l’experiència adquirida al llarg dels anys per elaborar productes que explotin al màxim el seu vessant funcional i estètic.

Els resultats

A Fusteria i Ebenisteria Alvaro tenim un clar compromís amb la qualitat dels productes que fabriquem. Siguin grans o petits projectes, la nostra màxima premissa és crear treballs en fusta basats en la resistència i la qualitat. Per això, només treballem amb les millors fustes i dediquem els màxims esforços en aconseguir productes de fusta, que amb un bon ús i manteniment, duren tota la vida. Les creacions resultants són la combinació perfecta entre passió, vocació, experiència i les millors fustes i acabats. Amb talent i materials de primera, els resultats només poden ser els millors.

Contacta’ns!

Vols dissenys únics, resistència i qualitat? Si necessites a professionals capaços de crear qualsevol projecte d’interior en fusta, és hora de contactar amb Fusteria i Ebenisteria Alvaro, artesans de la fusta.

Contacta’ns!

Vols dissenys únics, resistència i qualitat? Si necessites a professionals capaços de crear qualsevol projecte d’interior de fusta, és hora de contactar amb Fusteria i Ebenisteria Alvaro, artesans de la fusta.

Vols veure el que som capaços de fer? Mira alguns dels treballs de fusteria general que ja hem fet!