Projectes únics de fusta

La fusta és un material natural, noble, resistent i flexible alhora que permet crear projectes únics. L’aroma, el tacte, el color, les formes… Les seves particularitats transformen els treballs de fusta en un contrapunt de naturalitat perfecte per crear ambients càlids, elegants i plens de personalitat.

 • Artesans de la fusta

  Hem crescut entre serradures i encenalls. Controlem les tècniques més tradicionals i ens complementem amb les noves tecnologies. Com a fusters i ebenistes que som, ens encanta treballar la fusta artesanalment i conèixer les seves propietats naturals per embellir-les al màxim i crear peces úniques.

 • Treballs de fusta a mida

  A Fusteria i Ebenisteria Alvaro estudiem cada projecte per dissenyar i crear productes personalitzats que responguin a les necessitats dels nostres clients. Podem elaborar creacions exclusives o en sèries limitades. Cadascun dels nostres projectes i treballs de fusta és diferent.

 • Àmplia varietat de productes

  Portes de fusta, finestres de fusta, taules de fusta, elements decoratius de fusta, prestatgeries, calaixeres, llits, tocadors, armaris, estris, i un llarg llistat de productes de fusta. Com pots veure, a Fusteria i Ebenisteria Alvaro som especialistes en fusta. Dissenyem i fabriquem tot tipus de treballs de fusteria general i fusteria artesanal. Podem crear peces úniques o en sèries limitades.

 • Resistència i màxima qualitat

  Això només és possible si es combina la fusta massissa amb l’experiència de les mans. Com a artesans de l’ofici, creiem que s’han de preservar les qualitats naturals tan característiques de la fusta, ja que només així sorgeixen treballs excepcionals. Amb un bon un ús i manteniment adequat, els treballs de fusta duren tota la vida.

 • Estil i personalitat

  Deixa’t seduir per la puresa, autenticitat, calidesa, elegància i artesania de la fusta. Ens encarreguem de crear treballs de fusta que combinaran alhora funcionalitat i disseny. Tenim els coneixements tècnics per poder dissenyar i elaborar estructures i mobles de fusta des del punt de vista més constructiu, funcional i arquitectònic, alhora que tenim el talent necessari per fer servir les eines i tècniques per tallar la fusta i crear peces d’art originals. Estructures, unions, encaixos… A Fusteria i Ebenisteria Alvaro dotem de potencial funcional i estètic cada peça de fusta.

 • Com de casa

  S’ha de ser professional, però sense perdre la proximitat i el tracte humà. Per a nosaltres, cadascun dels nostres clients és únic. Per això, volem que estigueu contents tant amb els treballs de fusta finals com amb el tracte que us oferim.

 • Fustes i acabats ecològics

  Una de les particularitats dels nostres treballs de fusteria artesanal són les matèries primeres amb les quals treballem. Fem servir fustes nobles procedents de països que gestionen els seus boscos de forma sostenible. El tractament de la fusta i els acabats també els realitzem amb productes ecològics.